2013-08-26 10:31:07• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Nyilas - Koncentráljon erősen a feladataira!

Napi horoszkóp augusztus 26-ra a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Lehetősége adódhat ma arra, hogy végre rendezzen bizonyos pénzügyi kérdéseket. A tisztánlátáshoz azonban nem árt egy szakértőt megkérdeznie. Inkább közeli barátot, rokont, mintsem távoli ismerőst, vagy pláne ismeretlent.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Egy bizalmas információ birtokába juthat, de úgy érzi, bárcsak ne tudná azt, amit tud. Bármily nehéz is feldolgoznia ezt tudást, egyet azonban semmiképp ne tegyen: ne adja tovább! Estére megnyugszik, és más színben lát mindent.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Hiába, hogy még nyár van, és meleg, ön már előre gondol az őszre. Beszerez, amit tud, mert most még kedvezőbb áron teheti: fűtőanyagot, meleg ruhát, tetőre, fejre fedőt. Az előrelátása nem lesz hiábavaló.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Az elmúlt napok sikerélményeire alapozva ma is nagy lendülettel, reménységgel telve indul munkába. Minden oka megvan a bizakodásra. A mai napon folytatódik az előmenetele, jelentős lépéseket tehet a további karrierje érdekében.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Erős természete miatt sokakban kelti ma azt az érzést, hogy uralkodni akar felettük. Ez így is van. De csak akkor formálhat jogot a tényleges hatalomra, ha először magán tanul meg uralkodni. Várja meg, míg felkérik önt!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

A mai nap történései elgondolkodásra késztetőek lehetnek az ön számára. Egy biztos: magának nem szabad hazudnia. Ha tisztán látón, és megértőn értékeli az eseményeket, akkor van esélye arra, hogy értelmes megoldással tudjon szolgálni.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

A születésnapja még bizony messze van, de ön már jó előre szeretné megszervezni: tökéletes partira vágyik. Igaza van, mert ez az összejövetel többet jelenthet önnek egyszerű ünnepnél. Fontos a kapcsolatai építése miatt is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Ma végre kikeveredik az eddigi napok pech sorozatából. Új irányt vesz az élete, és ön lendülettel, és tettrekészséggel áll hozzá. Van valami teher, amit a vállán hord, de amitől ideje lenne megszabadulnia. Még ha eddig könnyebbséget is jelentett, már nem az.

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Ha keveset pihent az elmúlt hétvégén, akkor ma nehéz dolga lehet. Kemény próbatételben lesz része, amihez úgy a testi, mint a szellemi frissességére szüksége lesz. Koncentráljon erősen a feladataira, ügyeljen az apró részletekre is!

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Az elmúlt hétvége zajos eseményei, és sűrű történései miatt, ma mindent megadna azért, hogy csak egy órával tovább alhatna. Sajnos erre aligha lesz módja. Ma ne húzza az időt, és ne tervezzen semmit estére. Korán irány az ágy!

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Egy régi barátságot szeretne feleleveníteni, de mikor összejön a várva várt találkozó, csalódást érezhet. Legyen megértőbb: az évek elmúltak, és ez nyomot hagyott. Mindkettejükön. Azért még örülhetnek egymásnak, ha ezen túlteszik magukat.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Rengeteg a munkája, egész nap tesz-vesz, lót-fut. A nap végére úgy érezheti magát, mint akit kicsavartak. Pedig még sportprogramot is tervezett késő délutánra. Ne hagyja ki! Bármily hihetetlen, éppen abban nyer új erőt, energiát majd.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

 

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: